090630

idag ska jag ner till gröningen med Alice och sen ska jag väll hem och packa för snart åker jag !! (: <3

puss&kram
filippa

SOMMMMAAR !

förlåt har inte hunnit blogga så mkt nu, men jag har bara varit på stranden och solat och badat , JAG ÄLSKAAAR SOMMAREN !!!!!! <3

puss&kram
filippa

090625

idag vaknade jag kl .9 gick upp åt frulle sen gjorde ja v mig. sen kom kajsa och hämtade mig ås stack vi ner till gröningen där vi träffade alice. va på gröningen från 11-2 sen stack jag och alice och åt lunch hos hennes farmor och sen stack vi ner till gröningen igen.  VI stack hem vid 4 och då gjorde jag ingenting sen typ halv nio kom elli och så badade vi i poolen, sen åt vi middag, och nu gör vi ingenting.
ha det gött !

puss&kram
filippa


090624

vaknade halv tio gick upp och åt frulle satte mig vid datan och va ute och hoppade lite. ska snart ut och bada tror jag.
senare idag ska jag följa med elli i stan hon ska köpa present till sin mamma som fyller år idag, grattisgrattis . Det är bara 1 månad tills jag fyllert år.
sen tror jag att jag och elli ska hem och bada igen (:
ha det gött , bloggar mer ikväll ! 

puss&kram
filippa

090623

idag slappade jag typ bara jag gik ut och sola, bada och hoppa. sen på kvällen kom kajaaan till mig och då badade vi och sen åt vi tacos.
mkt trevligt,

pusselipuss
filippa


roligt!

jag har haft en sjukt rolig helg elr vad man säger. i går sov alice balice hos mig och vi hade jätte roligt, skrattade as mkt. HAHHA. sen dagen efter var vi nere på rean halv 11 köpte bara ett par shorts och sån ögonskugge mouse elr va det heter. sen stack vi och åt på donken och sen stack vi till gröningen. Där träffade vi alice klasskompisar. Jag bara säger jag och alice är bäst på att fantisera (åttlingar, mannen som nt visste var han skulle sitta, hamstern och mkt mer) hahah så jäkla roligt,
sen kom kakan och då cyklade vi hem till mig och sen badade vi i poolen och hade mkt roligt. cyklade sen hem till kakan och kollade på en sjukt bra film som heter taken den är sjukt bra. sen hoppade vi och sen åt vi pankakor (:
sen åkte alice hem och efter ett tag kom kakan på att vi kunde se bio så då åkte vi och kollade på baksmällan hahah , den var sjukt rolig, sen åkte vi hem till mig och badade igen och sen stack kakan hem.
tack för en unbderbar dag/kväll/natt/morgon/ dag/kväll :p hahah <3<3
älskaaaar er !!! <3


helgen !

nu har jag kommit hem från ven och det har varit jätte roligt! , jag och kasper gjorde såklart vår tradition att bada med kläderna på på midsommar (:
lite kallt men skönt.
vi spelade minigolf och där kom jag 2:a. sen fiskade jag typ för första gången på land och då fick jag tre torskar :) hihih.
aja det har i alla fall varit en jätte rolig helg med massa trevliga människor.

ha det bra.,
pusselipuss
filippa

VEN !

nu har jag kommit ut på ven och här ska jag vara hela helgen och fira midsommar med Kasper, Max, anne, per och familjen. det ska bli mkt trevligt.
Just nu sitter Kasper bredvid mig och jag ska hjälpa honom att göra en blogg.
bloggar nog mer ikväll , ha det bra
pusselipuss
filippa

Desperate house wife !

asåå shit jag kollade precis på desperate house wife dubbelavsnitt! och shit va spännande det var. Ögonen rörde inte sig från tv:n´. Och idag var det dom sista avsnitten för denna sesången.

aja nu tror jag att jag ska lägga mig snart,
pusselipuss
filippa

090616

idag har det inte hänt så mkt, jag har mest bara slappat och sen gic jag in till Lovisa ett tag och badade i poolen. JAG ÄLSKAAR ATT VI HAR SOMMMAAARLLLOOOOVV!!!!!!!!!!!

bloggar kanske mer ikväll !
ha det gött

pusselipuss
filippa

nattinatti

nu ska jag sova. ha det gött alla



pusselipuss
filippa

HELGEN !

ojsan inte bloggat nu på ett tag. men i fredags så var det student och jag elli och fanny gick ner i stan och kollade på alla i ösregnet , jhippi , hahahha , !!! JAG VILL ATT DET SKA VARA SOOOOL !!!
aja sen stack jag hem för jag skulle göra V mej till studenten. Fay kom till mig typ 5 sen stack vi till IH där vi mötte alla andra sen bar det av till dervall som var en av studenterna, där fick vi så sjukt god mat. asså jag åt tre portioner , HAHHA
sen stack vi till Helle där vi också fick go mat och go efterrätt. och där träffade jag även bästa lillasyster (L) hihi
sist men inte minst stack vi till Slickis. Där orkade jag inte äta mer , hahaa . anton var så jävla rolig..
sen stack vi hem och sen sov kakan, manda och faysan hos maaij !
trevlans . tack för kvällen alla älskaar er !

LÖRDAG
åkte hem till fay och vi började göra en film om oss som kommer att bli så sjukt bra, hahah. ja sen hämtade mamma och pappa mig och sen stack jag hem och gjorde inte så mkt mer .

SÖNDAG
vaknade 11 och städade hela mitt rum så nu är det jätte fint, sen stack jag ut på väla med elli för hon skulle köpa bekini till Malorca, hon åker på tisdag :( kommmer sakna dig hjärtat <3
sen gikc vi till bussen och där satt det två fjortis tjejer som glodde skit mkt, sen såg jag och elli att bussen inte gick förens om 1 timme , så pappi kom och hämtade oss sen stack jag och tränade stryskade med fay typ hela tiden. Vi är bäst !!

pusselipuss
filippa

SOOOOMMMMMAAARLOOOVV!!

JAA NU HAR VI SOMMARLOOV !! så gött asså. Fick mina betyg idag på skolavslutningen såg bra ut ju :) <3
ska träffa lite folk ikväll tror jag men jag bloggar senare

pusselipuss
filippa

SOMMMMMMAAAR VART E DU!!!???

asså serre vart är sommaren det har ju bara regnat nu känns det som ... åh jag vill ha SOMMAR OCH SOL nu när man ska ha skolavslutning och sommarlov imorgon !! (: <3

pusselipuss
filippa

Greys anatomy !

assså jag DÖÖR !
greys är så sjukt spännande och bra just nu asså, och så kommer det inte tbx förens till hösten...... ÅHHH !!!!

pusselipuss
filippa

BAKKEN !

har varit på bakken idag. sjukt kul.
Samlades på knutan 20 över 9 och tog då båten till danmark. Sen kutade jag och elli till dom tryck grejerna och tryckte alla våra tåg biljetter. Ja när vi kom fram till bakken som var halv 12 fick vi våra åk band men karusellerna öppnade inte förens 1 vi bara jaha. så vi stack och spelade på sånna klo grejer och jag vann direkt, sen käkade vi lunch. sen öppnade alla karuseller och vi åkte sjukt mkt och jag kan typ inte prata nu för ja skrek och skrattade så sjukt mkt, jag ska lägga in en bild sen när vi åker träbarodalbanan, hahahha
aja och sen nu är jag hemma och kollar fotboll. SVERIGE LEDER MED 4-0 !!!!

bloggar kanske mer sen

pusselipuss
filippa

TÄVLING!!!

ja nu är jag hemma efter en helt underbar helg, en av dom bästa helgarna ever. Det har varit så sjukt kul och tack vare alla mina tjejer. Ja helgen började på fredagen då vi åkte upp med bussen till Ystad. Sen på fredagen gjorde vi inte så mkt bara chillade men vi var tvungna att gå och lägga oss halv 11. Men såklart kunde inte jag och fay somna som vanligt så vi somnade kanske vid 3 tiden.

Lördagen började med frulle och vi vra typ tvungna att gå 15 minuter till matsalen, lite jobbigt faktist. ja sen stack vi till tävlingen och för att komma till hallen var vi tvungna att gå 15 minuter till, haha aja. men när vi var i hallen började vi med förträning. Sen var det dags för defilering lika kul som alltid med travhästen. innan vi skulle ut på golvet och täävla gjorde vi alla våra peppnings sånger och uppvärminingsdanser. sen kom thor på en sång som man sjöng så här Vi är o gymnaster i från helingborg, vi kan träna gymnastik.. också, vi kan springa andra hållet med, o andra hållet andra hållet andra hållet andra ållet vi kan springa andra hållet andra ghållet med. det är den vi kan spela basfiol och flöjt men så gjorde vi om den :p
Vi började med Tumbling och det gick så sjukt bra asså alla stog på sina varv och alla körde skit snyggt. Vi fick en poäng på 8.10 och sen vra det trampett det gick osså sjukt bra men vi hade kajso som körde hjulning efter sin dubbelskruv och manda som släppte ut sin tzucka förtidigt, men anars var det sjukt bra det med, fick en poäng på 7.65.
Fristående som var sista grejen gick också jätte bra fick en poäng på 7.95. sjukt bra kört tjejer. kom 12:a av 39:e lag ! så ja är jätte nöjd. '

Söndagen började med frulle igen och sen bar det av till hallen för att kolla på killarna och lite sånt smått ocg gott.
Jag och faysi är bäst på att sjunga :)  hahahha <3
sen efter det var det bara hem.

taack för en sjukt rolig, underbar helg med er mina tjejer, ÄLSKAAAR ER !!

kommer bilder sen.

pusselipuss
filippa

090605

hade sovmorgon till 9 idag för vi skulle samlas på fria bad 10 för att spela sån tunering i beachhandboll. Det var svin kallt och jag och johanna gick hem halv 12 för att vi ska åka till USM idag. jippii ! , nu har jag packat klart allt och nu ska jag bara fixa mig lite och sen halv tre ska vi vara på gh.
jag kommer inte kunna blogga nu i helgen eftersom jag är på tävling, men jag kanske bloggar på söndag när jag har kommit hem om jag orkar´.
så ni får ha det bäst och håll tummarna för mig/oss

pusselipuss
filippa


Packar !

Nu håller jag på att packa i dom sista grejerna. Jag och fay har bestämmt att inte ha så mkt med oss denna tävlingen, vi har typ alltid med 100 linnen och typ 100 byxor haha så vi har bestämmt oss för att inte ha så mkt med oss (:
och sen ikväll ska jag inte göra så mkt men sova senare någon gång om jag pallar.

Lördag är det täävling så håll tummarna och det hade inte varit fel med ett litet lycka till !

 
loveu (: (v

pusselipuss
filippa

090604

Idag var det skola som vanligt men jobbade inte för vi spelade bara sån brännboll tunering. Och såklart kom 8:3 till final där vi mötte 8:1 som slog oss med 4 poäng, men vi är ändå bäst !
sen ner i stan och handlade lite smått till tävling. Imrn åker VI !!!!! lite nervös nu asså.
Har packat klart nästan allt, men jag har lite panik för jag tror jag har glömt en massa grejer.

aja jag bloggar mer ikväll , ha det !

pusselipuss
filippa

Trääning !

har precis varit på träning från 17:30-21:00. Är lite slut och ska kolla lite tv nu. Och imrn blir det soft i skolan vi ska typ bara köra brännboll och lite sånt.

pusselipuss
filippa

090603

vaknade gjorde v mig och träffade sanni . stack till skolan och då hade alla sätt bilden på mig i tidningen :O , hahahah ja är det någon annan som har sätt den? , den finns i alla fall i city helsingborg.
sen hände det inget mer kul i skolan, stack jag med sanni men va inte så länge och nu är jag hemma och ska snart trääna. sista träningen innan USM !
kötta tjejer !

bloggar kanske mer ikväll ,

pusselipuss
filippa


MVG !

jag kollade precis på min eds och jag fick MVG på so:n, yeeee jätte glaaad !!! :D

nu ska jag äta fruktsallad och sen ska jag sova .
nattinatti ,

pusselipuss
filippa

090602

Idag vaknade jag typ 07:15 sen gjoprde jag v mig och sen träffade jag sanni på vanliga stället. Stack till skolan, jag emelie,johanna,sanni och elli stack till biblan och var där lite och när vi va där så blev jag fottad och intevjuad av sån tidning, hahah. sen åt vi lunch och sen var det sån invigning utanför vår skola, det var en invigning av vår skola för den har varit ett kloster typ , ja jag vet inte men vi var där och kollade. När vi slutade stack jag elli och fanny ner till stan och skulle kolla på skor och sen var det en tant som hade bajsat på en sån innergård så ville hon inte erkänna att det var hon och så kom typ poliserna och allt sånt. haha ja men sen stack jag och fanny hem till fanny och hoppad studdsimatta, kolla tv, åt glass, åt mat, fottade. riktigt roligt som vanligt . älskar dig fanny <3 .

pusselipuss
filippa

cykla/badat

Innan cyklade jag en liten runda med ellibelli, sen skulle hon hem till emma. tack elli , loveu
och sen stack jag hem och badade hos lovisa i deras pool, det var jätte skönt :)

nu ska jag kanske kolla tv och sen vet jag inte, bloggar kanske sen igen.

pusselipuss
filippa


090601

Idag var det skola och slutade redan 11:40 sjukt skönt. ner i stan och lämnade faysis mobil och glasögon. sen till väla med jojje. köpte skit mkt , kommer bild senare ikväll på allt :P hade riktigt roligt  hos kaninerna och bebisen som skratta . hahah som vi flabba, tack för idag jojje , älskaar dig. 
i alla fall nu sitter jag här hemma och ska nog ut och cykla med bästis.

pusselipuss
filippa

RSS 2.0