blev rädd att jag skulle förlora dig

Igår blev det festivalen med fay, fiona, sandra och johan men sen träffade vi massa folk och var med dom.
egobilder innan jag gick ner !





never say never

tack för en awesome kväll igår Elli, johanna, Nikki och Jenny !
Kollade även på hoffmaestro som var sjukt grymma ! :)



du är bääst !
I LOVE YOU BÄSTIS ! <3

Idag har jag Elli nikki och jenny varit och kollat på johanna när hon var med i stjärnjakten och sjöng, och jag kan bara säga en sak ! DU VAR GRYM HJÄRTAT !

Ikväll blir det ner till festivalen med faysaan ! :)


gamla minnen som alltid stannar kvar !

Sitter just nu hemma hos Elli och håller på att fixa oss inför ikväll då det blir ner till festivalen med johanna och nikki. Hoppas bara på att vädret blir bättre och det slutar regna.


Hahah två bilder från skolavslutningen 05 på mig och elli! 
LOOOOVEE YOOU BÄSTIS ! <3

jag har verkligen underbara vänner som finns där i alla lägen

Heeeej alla !
kom hem igår efter en fantastisk resa som började i prag där vi va i 4 dagar och sen vidare ner till italien i en vecka och sen upp till tyskland i två nätter och sen hem.
håller på att ladda upp alla bilder på datan så jag får se om jag hinner ladda upp dom innan träningen som börjar om 50 min. FÖRSTA TRÄNINGEN PÅ 3 VECKOR "LÄNGTAR"

Idag blev det stranden med laget, roligt att träffa alla som jag har saknat!
bloggar senare !

sweeeet 16 !

första inlägget som 16 åring, hehe för klockan är ju faktist över 12 så nu är det min födelsedag ! :D
har redan fått några gratulationer , wiihoo !
Imorgon lämnar vi alassio och hotell lido, har varit helt fantastiskt med massa god mat och massa sol och bad.
Imorgon bär det i alla fall av till något annat ställe i italien där jag tror att vi stannar 2 nätter sen vet jag inte riktigt vart vi åker, jag ska försöka att få tillgång till data på dom andra ställena men det är inte säkert !
Men nu ska jag packa väskan så den är redo imorgon och sen ska jag ner i sängen och invänta morgonen då jag blir väckt av sång :)
nattinatti !
love !
filippa

italien

Halloj!
Imorse gick jag mamma och pappa in till shopping gatan och kollade lite, fast jag köpte bara några armband till mig själv och en kofta, hittade en yber fin sjal och ett skit fint linne men liksom jag är fattig och jag har redan slösat pengar på så mycket annat så det sket sig vilket inte var roligt :( 
Men sen efter lunch hyrde jag mika justus och molle en trampbåt och var ute med den i en timme sen blev det sol och bad resten. 
jag hatar min hud, jag blir alltid hyfsat brun men sen 2 dagar efter fjällar jag bort allt och det gör jag även fast jag smörjar in mig morgon och kväll. Känns kul att komma hem och vara lika vit som jag var när jag åkte, så jag säger bara, för vänta er inget !!!
Ne nu ska jag sova, imorgon blir det sista dagen som 15 åring :P 
natti ! 
 

du är allt och lite till

Hejsan hoppsan !
precis duschat och klätt på mig och snart ska jag ta och fixa sminningen också innan det blir mat. Idag har vi också bara legat på stranden hela dagen, det var riktigt varmt idag och det blåste inte alls och då blir det ju mycket varmare. nu vet jag jag hur makaronerna känner sig när dom blir kokade :P hahah !
Idag är det exakt en vecka sedan vi åkte och vi ska vara här en vecka till. I vissa stunder har det gått riktigt fort och i vissa riktigt långsamt.
Men nej nu har jag bara 42 minuter på mig att sminka och fixa håret, kolla facce, kolla bloggar, kolla mail, shit det var mycket på mycket tid :P ja då borde jag hinna om jag slutar blogga nu.
love !

upps nu blev det 41

the sun light up my day and you are my sun

Hola guapas !
Legat på stranden hela dagen idag och solat och badat en massa, fast jag har bränt rumpan :( inte skönt ! hehe.
Idag när vi snorklade såg vi en skit stor manet, den var typ lika stor som en badboll och sen var den vit/blå, sjukt läskig och jag fick lite smått panik när jag upptäckte den 1 meter ifrån mig :S
Saknar alla där hemma sjukt mycket men jag hoppas att ni har det jätte bra !
Nu ska jag nanna! natti natti
love
filippa

when I was a kid everything was totaly perfect

slänger in en gamal bild här också som jag hittade, haha , jag tror att detta kan vara 2003 ?


mina vänner är dom bästa

dagen idag:
ikea och köpte möbler till felix lägenhet
in till stan till tråkigt museum
middag

Mår mycket bättre idag och huvudvärken är borta och frossan med, det är bara hals onten som fortfarande envisas om att sitta kvar, sitter med en kopp tee i handen och försöker få bort den så jag hoppas verkligen att den försvinner snart.
Imorgon kl 6 på morgonen bär det av till ilalien med massa sol och bad på stranden.
Jag hoppas att jag kan få tag i internet där nere och får jag det så kommer det att bli lite uppdatering hit och dit så håll utkik !
men nej nu är teet slut och jag ska dra mig till sängen så att jag kommer upp ur den imorgon, fast det komer nog bara bli upp, ut i bilen, sova.
nattinatti !


you have my heart

hejsan hoppsan!
Vi er just nu hemma hos vicki och hennes familj och jag sitter po vickis data och der finns inte vissa bokstever men jag hoppas endo att ni kan forsto lite.
Vi kom till prag i onsdags kvell och jag blev sjuk igor och har haft jette ont i huvudet och fyser och svettas i mellan ot och det er riktigt segt ner man er po resa. I prag er det runt 40 grader och det gor inte det lettare for mig nu ner jag er sjuk :( och man holler po att do so varmt det er :O och det finns inga strender att bada po her i prag. Men jag hoppas att jag blir frisk tills sondag do vi oker till italien.
jag skriver mer imorgon.
love !
filippa

God morgon. Nu sitter jag i bilen på väg...

God morgon. Nu sitter jag i bilen på väg till prag där vi ska vara till söndag sen ska vi köra vidare ner till italien. Det ska bli riktigt skönt att få komma iväg lite. Och om bara 10 dagar fyller jag år ! :-D jag vet inte om jag får tillgång till internet där nere men annars hörs vi när jag kommer hem. Love!


Väskan är färdig packad och om bara nå...

Väskan är färdig packad och om bara några timmar åker vi "wiho" just nu sitter jag och mamma och kollar på sex and the city som vi alltid gör varje måndag till fredag vid denhär tiden , jag älskar den serien den är bara så bäst!


<3

lite har man väll förändrats under 2006-2010 ;)

                 2006                                                2007                                 

                2008                                2009                              2010                           


BLLLIIIXXXXTT

Jag ser det blixtra jag ser det blixtra det var väll roligt idag !

det är något extra med dig som göra dig bäst

Har haft två underbara dagar med eve, igår var vi nere på stranden ett tag sen hjälpte jag henne att hala flaggorna och sen ålte vi och hyrde film, blev inte så sent som vi gick och la oss i och med att vi gick upp halv 7 för att hissa flaggorna "segt". Sen vid 12 gick vi ner till stranden och där var vi tills 8, får väll hoppas att jag fick lite färg idag :) tack för dessa två dagar älskling, älskaar dig mest !<3
Ikväll blir det påbörjning av packning och bara ta det lungt. Det känns verkligen inte som jag ska åka iväg redan på onsdag :O men det ska bli kul att få träffa felix som jag har saknat otroligt mycket !

Nu har även joejoe kommit hem från malta :D , hoppas du har haft det bra hjärtat och jag har saknat dig ! du måste berätta allt sen när jag kommer hem :)

Ne nu ska jag ta tag i packiningen !


du lyser precis som solens strålar

Viola sover, Affe och jag tittar på pippi långstrump med läsk och popcorn och jag tror att vi snart ska ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Idag har vi lekt en massa och badat i poolen och haft det hur mysigt som helst.


Hejsan ! Just nu sitter jag på tåget på...

Hejsan ! Just nu sitter jag på tåget på väg till teckomatorp, ska dit och passa mina små underbara kusiner. Antingen kommer jag hem inatt eller kommer jag hem imorgon på morgonen. Imorgon ska jag träffa min saknade eve, och där ska jag sova tills måndag, så var beredd på att det kan bli dålig uppdatering, men jag kanske kommer mobil blogga som jag gör nu. Men vi hörs. Love!


I don't understand

två utav mina grannar kom och gav mig detta brevet imorse, så gulligt :)

filippa<3jordgubbar

God morgon alla glada !
Ikväll blir det gäster och under dagen ska jag hjälpa mamma och pappa med att fixa lite, hinner nog också att lägga mig i trädgården och sola lite :)
Igår gick jag ut till mitt stora jordgubbsland och det fanns så sjukt mycket jordgubbar, gillagillagilla !!!

kolla så många jag hitta ! och då hade jag inte ens gått igenom hela :O


<3

Hejsan!
Förlåt att jag inte har bloggat på länge men jag har varit sjuk och sen har jag jobbat och är fortfarande lite sjuk men jag är på bättringsväg :)
nu på förmiddagen har jag städat hela huset och känner mig riktigt duktig.
Sommarjobbet är slutfört och det är så sjukt skönt.

jag bloggar mer sen, och förlåt på att det blev ett så kort och konstigt inlägg men det blir bättre sen, I promise.


tsm hand i hand kan vi gå jorden runt

Jobb idag och det börjar bli fett segt "/ vi räknade ut att vi har kört samma pass 14 gånger och då kan man tänka att det börjar bli rätt segt.
Efter jobbet följde jag med kajsa ner i stan en snabb runda och sen cyklade jag hem och nu ikväll ska jag bara ta det lungt och kanske sätta upp min saknade studsimatta ! :D

bloggar mer sen!

<3

bilder från grillfesten hos farmor :)










det som finns inne i mitt hjärta är bara du

hejsan !
Nu har jag bytat om till träningskläder och är redo för träning.
igår blev det grillfest med hela släkten, mycket roligt :) kommer bilder sen.
Idag har jag varit på gröningen med bästa Elli och på gröningen träffade jag även min saknade eve som jag inte har träffat på 2 veckor :'( <3
Snart blir det träning och sen ska Elli sova över hos mig "wiihoo"

<3

Godmorgon !
Nu har vi tagit på oss bikinisarna och ska snart iväg till sundvik och bada :)
bion igår var grymt bra, lätt den bästa utav alla twilight filmerna :) Hahah rolig publik som flabbade as roligt och rolig kille bredvid oss som höll för ögonen varje gång det kom ngt lite snuskigt, haha!
När vi kom hem blev det grillning och lite fotboll urre gurre flygplan vs ganne banne banan ;)
och efter det blev det the grudge fast att jag och fay har sätt den typ 3 ggr tillsammans så fattar vi inte den :S haha!

<3

2 av alla 1000 bilder vi tog :)


JAG ÄLSKAAR DIG NGT SJUKT TWIINII ! <3

<3

Nu har jag och faysan precis fixat oss och ska snart ta bussen in till stan och kolla bio :)
Vi har varit ute och fotat i vattenspridaren typ hela dagen och bilder kommer sen, I promise ! mycket skratt och mycket vatten, hahahah det lät lite kul.
Ne nu måste vi sticka.

love!
twiiniisarna

<3<3<3<3<3

Nu är min väska färdigpackad och jag ska snart ta bussen ner i stan och sen ta tåget till faysan, och ikväll blir det eclipse och bara ha det bäst med min twiinii! sover där inatt och imorgon blir det grillfest hos farmor med hela tjocka släkten :D

Lööve yaaa my best twiinii ! <3

<3

dagens inköp !







JAG VILL BLI BRUUUN !!

Var nere i stan och åt lunch med morfar och sen gick jag och kollade i lite affärer och det blev en del saker som snart kommer upp på bloggen.
När jag kom hem la jag mig i solen ett tag och somnade :p
men nu ska jag ta tag i mitt rum så att det blir fint och sen ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lungt !
AWESOME!


RSS 2.0